yngling

Stor deltagelse i ynglingklassen
14.07.20 Tekst og foto Lise Horntvedt

Vi har hatt en flott regattahelg med seiling både lørdag og søndag. Lørdag hadde vi 14 Ynglinger og 5 Færdersnekker til start. Det var utfordrende forhold med kastete vind. N-413 med Peder Jahre og Erik Bergsbakk Holter vant i ynglingklassen og FS 37 med Arne Huser og Bjørn Væthe vant i færdersnekkeklassen. Utrolig gøy med hele 14 Ynglinger til start, også var det spesielt hyggelig å se lånebåten FS 20 på vannet igjen etter 5 år på land, med Finn Engelsen til rors.

Søndag var det nok en fin sommerdag. Det var planlagt tidligere start pga. den planlagte Sandøsund-dagen, men den ble dessverre avlyst pga. Korona. Vinden kom gradvis rundt kl 11.30 og vi fikk en fin og stabil sørvestlig vind og seiling syd for Fynsletta og ut mot Kløvningen. Igjen hadde vi et stort Yngling-felt til start og N-414 med Espen Stokkeland, Alexandra Koefoed og unge og lovende Saga vant i Yngling klassen. I færdersnekkeklassen vant igjen FS 37 med Arne Huser og Kåre Wahlquist. Gratulerer så mye!

Neste helg blir det igjen seiling både lørdag og søndag med den tradisjonsrike Hvasser og Brøtsø rundt på søndag. Kom og bli med å seile eller kom for å ta deg en vaffel i seilbua. Terminlisten finner du her 

fs37

Vinner begge dager FS 37. Huser og Væthe.